Nejnovější recenze ze sekce Brzdové bubny
Je těžké hodnotit produkt který je zatím namontován 1. měsic ani ne.zeptejte se za půl roku.
Brembo do fiata nekupto
Cokoliv jsem kdy kupoval od ATE, vždy pocházelo odněkud z Evropy a bylo to lepší až výborné kvality. Tyto bubny mě přestaly bavit už při pohledu na krabici - vyrobeno v Číně. Po rozbalení jsem našel bubny poněkud pozměněného tvaru, místo ochranného nástřiku nebo dokonce nátěru na vnější straně jen opracovaná litina politá olejem strčená do igelitového pytlíku.
Ani si nechci představovat, jak to vypadá, když to v autoservisu vezmou, otřou odmašťovačem a cvaknou to na auto. Fuj! Už za dva dny zrzavá liška. U mě to samozřejmě nehrozí, ale když to vidím, ani se mi to nechce na auto montovat.
Jo, taky jsem si nevšiml, že by bubny byly vyvažovány. Ale možná jsem si jen nevšiml.
- dobrá cena
- jiný ABS kroužek než je na obrázku psané na kangoo 1,9TD ale je to na jiný typ ale šel stáhnout a vyměnit za originální jinak pasuje buben i na 1,5DCI 62kw
- Přehlednost podle typů vozidel
Přehlednost podle typů vozidel a rychlost dodání
- Vše ok
Doporučuji
vypadá dobře
- Super cena
plní svoji funkci tak jak má, Fragokov - originální a kvalitní výrobce (oproti různým levným čínám pochybné kvality)
- dobré
kvalita za rozumné peníze
rychlé dodání zboží
Podložka kluzná OCTAVIA I., ORIGINAL
Přidáno: 18. května 2016
(naposledy upraveno 18. května 2016)
Zakoupeno v Autodíly Štancl
- vse pasovalo
naprosta spokojenost
- cena, dodací doba
není co dodat
Brzdový váleček 19.05mm Ferodo 115595032 Škoda Felicia, Favorit
Přidáno: 1. března 2016
(naposledy upraveno 1. března 2016)
Zakoupeno v Škoda-díly.cz
ok díl
- Oživí gumu.
Doporučuji.
S produktem jsem spokojeny a hlavně cenově dodry.
Zobrazuji 341 - 360 ze 376 recenzí « Předchozí 1...15 16 17 [ 18 ] 19 Další »